Yritys

Historia

Ravintola Neljä Oravaa avasi ovensa ensi kerran 17.1.1971 juuri valmistuneessa Hauhon Säästöpankin talossa. Ravintola toimi tuolloin Etelä-Hämeen Osuuskaupan eli EHOn alaisuudessa. Ravintolalle saatiin nimi nimikilpailun tuloksena.

Mm. Sotkan ja myöhemmin Norpen kalustetehdas oli iso asiakas sopimuslounaineen. Á la carte -lista oli myös suosittu. Ravintola työllisti parhaimmillaan 13 henkilöä.

1990-luvun lama lopetti kalustetehtaan ja ruokailijat hävisivät. EHO fuusioitui Päijät-Hämeen Osuuskaupan kanssa ja syntyi Osuuskauppa Hämeenmaa. Toimintaa supistettiin ja nimeksi muutettiin Pub Kurre.

Vuonna 2003 Osuuskauppa Hämeenmaa suunnitteli sulkevansa koko ravintolan. Ravintolapäällikkö Tuula Hakkola osti tuolloin paikan ja ryhtyi ravintoloitsijaksi. Ravintola avattiiin 1.1.2004 uudelleen nimettynä paikkakunnalle tärkeäksi Ravintola Neljäksi Oravaksi.

Neljä Oravaa nykyisin

Toiminta jatkuu seurusteluravintolana. Ruokatarjontaan on panostettu ja sitä on lisätty. Keväällä 2010 ravintolan sisutus uusittiin ja myös WC-tilat remontoitiin.

Karaoke joka toinen viikko lauantaisin ja joskus myös trubaduudeja tai duoja esiintymässä.

Yritys työllistää 2 perheenjäsentä, 2 vierasta sekä yhden kesätyöntekijän.